Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Župan Mestne občine Celje Bojan Šrot čestital 58 najuspešnejšim

Celje, 13. junij 2012 - Župan Mestne občine Celje Bojan Šrot je danes v veliki dvorani Narodnega doma sprejel 58 najuspešnejših osnovnošolcev in učencev glasbene šole v Mestni občini Celje.
To so mladi, ki so na področju znanja, kulturnega poustvarjanja, raziskovalnih dejavnosti in športa dosegli izjemne uspehe in tako na najlepši način obogatili svojo mladost ter življenje v našem mestu.

"Danes vam lahko mirno rečemo zmagovalci. Zmagali ste s svojim trudom, pridnostjo, prizadevnostjo, pokazali več od povprečja, se kdaj za dobre rezultate v šoli tudi čemu odpovedali in verjamem, da vam danes ni žal. Prepričan sem, da ste nase ponosni. Tudi jaz sem kot župan Mestne občine Celje ponosen na vas, ponosni so vaši ravnatelji, učitelji in predvsem so ponosni vaši starši,Ť je mladim povedal župan v svojem nagovoru in poudaril:
ťMorda se v tem trenutku še ne zavedate, da ste v enem najlepših življenjskih obdobij. Svet imate na dlani, možnosti so neskončne, poti široke in dolge. Upam, da sanjate drzne sanje in da so vaše želje velike. Nikoli več ne bodo zvezde tako blizu kot zdaj, ko ste mladi in na začetku svoje poti, zato verjemite vase in v svoje sanje. Uresničujte jih zdaj in ne odlašajte. Postanete lahko vse, kar si želite, če boste delovni, ambiciozni in drzni še naprej."

slika034

Župan je s priznanjem in knjigo nagradil 6 učencev I., II., III. in IV. osnovne šole Celje, 6 učencev osnovnih šol Lava in Hudinja, Osnovne šole Frana Roša, Osnovne šole Ljubečna, 2 učenca Osnovne šole Frana Kranjca Celje ter po 4 učence Glasbene šole Celje in Osnovne šole Glazija.

Simpatičen program sprejema za najuspešnejše osnovnošolce in učence glasbene šole so pripravili učenci Osnovne šole Frana Kranjca Celje, ki so prireditev sklenili z besedami:
"Vsak konec je nov začetek. Naj bodo vaši začetki vznemirljivi, polni pričakovanj, novih poznanstev, ciljev in sanj. Privoščite si dolg počitek in ko boste odpirali nova vrata, pustite stara rahlo priprta, tako, za vsak slučaj."


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje