Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Nove javne sanitarije – Toilet v Celjskem domu na voljo v januarju

Celje, 31. december - Mestna občina Celje bo predvidoma januarja namenu predala nove mestne javne sanitarije, ki jih je uredila v jugozahodnem vogalu pritličja Celjskega doma, kjer je bila nekoč cvetličarna. Javne sanitarije z imenom Toilet bodo brezplačne, občani in obiskovalci mesta jih bodo lahko uporabljali podnevi, invalidi pa s pomočjo posebnega ključa 24 ur na dan. 

foto 1

Odpiralni čas Toileta bo podnevi od 7.00 do 21.00 ure. Dostop do sanitarij bo iz Razlagove ulice. 

Gradbena dela za ureditev javnih mestnih sanitarij so se začela konec oktobra, izvajalo jih je podjetje Mika dom. V zadnjih dneh so bila opravljena še zaključna obrtniška dela in nameščena oprema. Vrednost naložbe je znašala približno 90 tisoč evrov, Mestna občina Celje je sredstva zagotovila v občinskem proračunu. 

Toilet v Celjskem domu bo vzdrževalo javno podjetje Zelenice, v sanitarijah bodo  zagotovljeni tudi SOS klici. 

Mestna občina Celje namerava v prihodnosti na različnih lokacijah v mestu vzpostaviti tudi več sanitarnih enot, ki bodo opremljene z vso potrebno infrastrukturo. Prva od njih je predvidena pri hotelu Turška mačka. 

Trenutno invalidi in ostali občani ter obiskovalci lahko v središču mesta uporabljajo javne sanitarije na Mestni tržnici, s katero upravlja družba Simbio. 

Za obiskovalce Šmartinskega jezera pa so javne sanitarije na voljo v bližini Brkatega soma, odprte so vsak dan od 7. do 19. ure, vzdržujejo pa jih v Zelenicah, kjer ugotavljajo, da so precej obiskane. 

foto 3


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje