Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Levstikova ulica v celoti odprta za promet, nova dela spomladi 

Celje, 28. december - Pred dnevi je bil za promet znova odprt celoten stometrski odsek Levstikove ulice, od Gimnazije Celje – Center do križišča z Vrunčevo ulico, kjer so od 11. oktobra potekala obnovitvena dela. Zaradi gradbenih del je bila v tem času v omenjenem delu ulice v glavnem polovična, kratek čas pa tudi popolna zapora prometa. Dela v Levstikovi ulici še niso zaključena, saj je spomladi v prihodnjem letu načrtovana še razširitev pločnika na drugi strani ulice, kar pomeni ponovno zaporo ceste. 

foto 1

Trajanje gradbenih del je bilo daljše od predvidenega, ker je bila hkrati z vodovodom obnovljena tudi ostala komunalna infrastruktura  plin, elektrika, meteorni kanali. 

Dela v Levstikovi ulici sodijo v sklop projekta Ureditev mreže kolesarskih povezav v Mestni občini Celje, ki predvideva, da bo na obeh straneh 100 metrov dolgega odseka Levstikove ulice urejena 2,55 metra široka mešana površina za pešce in kolesarje. Gradbena dela izvaja podjetje VOC Celje, stala pa bodo 70.500 evrov brez DDV. 

V Mestni občini Celje si želimo, da bi predvidoma v prihodnjem letu tudi na novo preplastili ta že dotrajan odsek Levstikove ulice.   

foto 2

Začasna ustavitev del na drugih cestnih gradbiščih 
V teh prazničnih dneh so v nekaterih ulicah začasno ustavljena obnovitvena dela na cestah. 

Na cesti v Stritarjevi ulici je bil položen grobi asfalt. Po praznikih in ob primernem vremenu, bomo pričeli obnovo javne razsvetljave, pločnika in drevoreda (priprava sadilnih jam in kasneje sajenje dreves). 

V Šercerjevi in Škvarčevi ulici izvajamo obnovo vodovoda in hišnih priključkov. V Šercerjevi ulici je predvidena tudi obnova kanalizacije in vozišča.

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje