Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Dirka Po Sloveniji pojutrišnjem v Celju

Spremenjen bo prometni režim

Celje, 8. junij 2021 – Na Starem gradu Celje bo v četrtek, 10. junija, cilj 2. etape 27. mednarodne kolesarske dirke Po Sloveniji. Spektakularnega dogodka se izjemno veselimo, počaščeni smo, da so organizatorji Celje pred leti prepoznali kot odličnega gostitelja. 

Start 2. etape bo v Žalcu, etapa pa bo potekala še čez Braslovče, Velenje, Šoštanj, Vransko, Šentjur in Štore. Po vzponu čez Svetino na Celjsko kočo bo sledil spust v Celje in nato zaključni vzpon na Stari grad Celje.

Bojan Šrot, župan
: »Veseli smo, da smo tudi letos gostitelji dirke Po Sloveniji, Mestna občina Celje je že osmič partner tega dogodka. To ni samo športni dogodek, ampak tudi odlična promocija za naše kraje. Letos smo še posebej veseli, ker bo dirka izjemno odmevna, prvič se bo zgodilo, da bo sodeloval zmagovalec Tour de France. Vse kolesarske navdušence prosimo, da v času dirke upoštevajo omejitve zaradi epidemije. Verjamemo, da bo na vsej trasi druge etape kljub temu zelo živahno.«

Spremenjen prometni režim

V četrtek, 10. junija 2021, bo zaradi 27. mednarodne kolesarske dirke Po Sloveniji spremenjen prometni režim v Celju.
Popolna zapora prometa bo na Partizanski in Ljubljanski cesti do Čopove in mestnega središča v Prešernovi, v Razlagovi in Pleteršnikovi, predvidoma med 13.30 in 15. uro oziroma do konca športnega dogodka. Za promet bo popolnoma zaprta Cesta na grad, predvidoma do 16. ure, saj bo na Starem gradu Celje cilj ter razglasitev zmagovalcev.

Policija bo na državni cesti Laško – Celje postavila mobilno zaporo.

Zaradi kolesarske dirke Po Sloveniji bosta zaprti parkirišči v Prešernovi in Razlagovi. Za parkiranje avtobusov kolesarskih moštev bo popolnoma zaprta cesta od Skalne kleti do Polulskega mosta.
Prosimo za razumevanje in upoštevanje navodil policistov ter redarjev.

Kolesarji, dobrodošli in srečno! 

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje