Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Zastava s stavbe Kongresa Združenih držav Amerike v Celju

Celje, 3. april 2019 – Te dni je na vljudnostnem obisku v Celju podpredsednik Ameriško – judovskega kongresa, zdravnik, poslovnež in dobrotnik dr. Munr Kazmir, Pakistanec, ki živi in dela v Združenih državah Amerike. Županu Mestne občine Celje Bojanu Šrotu in mestu Celje je ob današnjem obisku na občini izkazal veliko čast.

dr. Kazmir 1 Copy


Dr. Munr Kazmir, ki je opoldne tudi predaval dijakom I. gimnazije v Celju o pomenu izobraževanja, je županu podaril ameriško zastavo, ki je visela na stavbi Kongresa Združenih držav Amerike v Washingtonu. 
Dosežki dr. Kazmirja segajo od predanega direktorskega dela do podpornika človekovih pravic in izobraževanja po celem svetu. Med drugim je ustanovitelj zasebne ko-edukacijske šole "American International School System (AISS)" v Lahoreju (Pakistan), ki temelji na ameriškem učnem sistemu. Šola ponuja izobraževanje v obdobju od vrtca do osmega razreda osnovne šole, v načrtu pa je tudi, da se razširi na srednješolsko izobraževanje. 
Dr. Kazmir je prišel v Celje na povabilo župana Bojana Šrota, ki ga je spoznal na Mednarodni konferenci županov v Izraelu.


dr. Kazmir 2 Copy


Naš gost je nad mestom navdušen, zelo ga zanimajo vsa področja družbe, predlagal pa je tudi, da bi se Celje povezalo z mestom v Združenih državah Amerike, pri čemer je posebej izpostavil Beverly Hills v Kaliforniji in Engelwood v New Jerseyu.
V prihodnjih dneh si bo ogledal tudi Logarsko dolino in Ljubljano.

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje