Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Podžupanja obiskala celjsko porodnišnico

Celje, 3. januar 2018 – Podžupanja Mestne občine Celje Breda Arnšek je včeraj skupaj z ekipo Novega tednika in Radia Celje obiskala Ginekološko-porodniški oddelek celjske bolnišnice in obdarila dvojčka s Planine pri Sevnici, ki sta se rodila zadnja v letu 2018, deklico Jano iz Grobelnega, ki se je rodila prva v letošnjem letu in je hkrati tudi prva Slovenka, ter drugorojenega dečka Maksimilijana, ki je prvi Celjan.   


Podupanja v porodninici Copy
Foto:MOC

»V veliko veselje in zadovoljstvo mi je, da vas lahko pozdravim v imenu Mestne občine Celje, ki se že več let pridružuje akciji Novega tednika in Radia Celje  ter obdaruje zadnje rojenega v minulem letu, prvo rojenega v letošnjem letu in prvega Celjana. Rojstvo otroka je zagotovo eden najlepših in najpomembnejših dogodkov, ki ga vedno spremlja ena sama velika želja: da bi bil otrok zdrav. Zato želim vsem novorojenčkom, da bi bili zdravi in da bi zrasli v srečne, zadovoljne in uspešne posameznike. Veliko zdravja, radosti  in osebne sreče pa seveda želim tudi njihovim mamicam in očetom«, je dejala podžupanja Breda Arnšek in spomnila, da Mestna občina Celje obdaruje novorojenčke tudi  z  enkratno denarno pomočjo. Po občinskem pravilniku znaša višina pomoči za prvega novorojenca 110 evrov, za drugega 130, za tretjega in vsakega nadaljnjega pa 170 evrov. V letu 2018 je enkratno denarno pomoč prejelo 379 novorojencev.


Podupanja v porodninici 1 Copy

Podžupanja je vodstvu in vsem zaposlenim na Ginekološko-porodniškem delu izrekla iskreno priznanje za izjemno strokovno in predano delo. Zaželela jim je, da bi bili tudi v tem letu uspešni in da bi ohranili srčnost ter toplino, ki jo nosečnice in porodnice zelo potrebujejo in cenijo.    

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje