Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Božične pravljice so doma tudi na savinjskem nabrežju

Celje, 6. december 2018 – Miklavž letos v Pravljičnem Celju ni obdaroval le otrok, temveč je veselje prinesel vsem Celjankam in Celjanom ter obiskovalcem našega mesta. Prav na dan, ko goduje sveti Miklavž so namreč dijaki Srednje šole za gradbeništvo in varovanje okolja na savinjskem nabrežju namestili 76 čudovitih, unikatnih lampijonov.

Čarobne lizike, snežaki, Božiček, polarni medvedi, risani junaki, snežinke, zvezde in še kaj sije iz edinstvenih lampijonov, ki bodo tudi letos dopolnili pravljično podobo Celja. Lampijone je ustvarjalo 7 celjskih srednjih šol, vseh deset osnovnih šol, šest vrtcev s svojimi enotami ter Dijaški in študentski dom Celje. Materiale jim je kot vsako leto priskrbela Mestna občina Celje, za tehnično izvedbo pa poskrbel Šolski center Celje, SŠ za gradbeništvo in varovanje okolje, z mentorico Tanjo Barle.
Na Mestni občini Celje smo ponosni na otroke in mlade, ki obiskujejo celjske vrtce in šole in hvaležni vzgojno-izobraževalnim zavodom, ki podpirajo ta projekt. Sodelovanje med občino, vrtci in šolami je raznoliko in bogato ter se odraža v različnih projektih skozi vse leto. Prepričani smo, da takšno povezovanje bogati vse mesto in prinaša veselje njegovim prebivalcem. Lampijoni so nas povezali že šesto leto zapored. Veselimo se dobrega sodelovanja tudi v letu 2019.

Iz Vrtca Danijelov levček, enote Center, so nam skupaj z lampijonom poslali tudi dobre želje: »V praznični čas z radostjo, ljubeznijo, toplino in medsebojno naklonjenostjo«

Naj bo res tako.

Vse o Pravljičnem Celju si preberite tukaj

Lampijoni2018

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje