Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Mestna občina Celje je policistom podarila dve kolesi

Celje, 23. november 2017 – Mestna občina Celje je danes Policijski upravi Celje podarila dve kolesi, ki sta z opremo vred stali nekaj več kot 1500 evrov. Policistom, ki so bili nove pridobitve zelo veseli, je s tem omogočila lažje delo pri zagotavljanju večje varnosti  občanov. Policisti na kolesih so namreč opaznejši in mobilnejši v mestnem središču, na Savinjskem nabrežju, na območju Mestnega parka Celje in na vseh ostalih lokacijah, ki so za promet z avtomobili zaprte. Prihodnje leto bo Mestna občina Celje policistom podarila še dve kolesi.

»Na Mestni občini Celje smo zadovoljni, da lahko policistom pomagamo na ta način. Zavedamo se, da je njihovo delo zelo zahtevno, težko in odgovorno. Kljub temu, da marsikdaj tvegajo tudi svoja življenja, ga opravljajo strokovno in vestno. Ob tej priložnosti se jim iskreno zahvaljujemo, da z opravljanjem najrazličnejših nalog zagotavljajo varnost naših občanov,« je ob predaji koles dejal Dušan Slapnik, vodja Oddelka za okolje in prostor ter komunalo na Mestni občini Celje. Povedal je še, da bo Mestna občina Celje prihodnje leto kupila 100 koles, od tega 34 električnih, ki bodo na voljo občanom in turistom. Hkrati bo na sedemnajstih lokacijah omogočila hrambo in polnjenje koles. Naložba je ocenjena na okoli pol milijona evrov.    

1

Komandir PP Celje Martin Kumer se je predstavnikom Mestne občine Celje zahvalil za darilo in povedal, da bosta novi kolesi policistom zelo olajšali delo in da so resnično veseli, ker bodo prihodnje leto dobili še dve. Kolesa jim ne bodo v pomoč samo pri opravljanju vsakodnevnih nalog na terenu, temveč tudi pri izvajanju aktivnosti Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu. Predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Igor Lupše je dejal, da je sodelovanje s celjskimi policisti izjemno dobro in da je prepričan, da bo tako ostalo tudi v prihodnje.

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje