Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Drage prvošolke in prvošolci, učenke in učenci, dijakinje in dijaki!

Celje, 1.september 2017 - Počitnic je konec in z današnjim dnem se začenja novo šolsko leto, ki s sabo prinaša številne obveznosti in izzive, pa tudi prijetne in nepozabne trenutke.  Za prvošolke in prvošolce je prvi šolski dan pomemben in težko pričakovan korak. Želim vam, drage prvošolke in prvošolci, da bi vam ostal v prijetnem spominu in da bi kmalu spoznali, da je šola kot drugi dom, v katerem se boste  veliko naučili in spletli nova prijateljstva. Čeprav dnevi ne bodo več tako brezskrbni kot so bili doslej, bodo učiteljice in učitelji poskrbeli, da se boste počutili prijetno, varno in da boste z malimi koraki pogumno stopali naprej. 

Upam, da ste tudi učenke, učenci, dijakinje in dijaki lepo preživeli počitniške dni, se sprostili in si nabrali moči za obveznosti, ki so pred vami. Tudi vam želim, da bi z veseljem hodili v šolo,  raziskovali in odkrivali nova znanja, ki vam bodo odpirala poti. Na teh poteh bodi vztrajni in odločni, saj boste na tak način lažje dosegli zastavljene cilje. Spoštujte učitelje in profesorje, ki imajo plemenito in odgovorno poslanstvo, da vas usposobijo za samostojno življenje. Spoštujte temeljne človeške vrednote, zaupajte vase, bodite optimistični in sočutni do šibkejših. S tem boste dokazali, da postajate odgovorni ljudje in da se zavedate, da boste čez leta krojili razvoj sodobnega sveta. Ponosni smo na vas in na vas polagamo vse naše upe. 

Ob tej priložnosti pozivam vse voznike in ostale udeležence v prometu, naj bodo danes in tudi v prihodnjih dneh še posebej pozorni, previdni in naj upoštevajo cestno prometne predpise ter navodila policistov in redarjev. Mestna občina Celje je v vseh okoliših osnovnih šol skupaj z vodstvi šol, policijo, Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu in številnimi prostovoljci zagotovila dodatne varnostne ukrepe, s katerimi želi otrokom in mladostnikom zagotoviti varno pot v šolo in domov.

Bojan Šrot
župan Mestne občine Celje

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje