Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

NOČ NA LETALIŠČU CELJE

Celje, 3. avgust – 25. avgusta se bo na Letališču Celje (Levec) odvil veliki koncert s številnimi znanimi imeni iz sveta glasbe: Šank Rock, Nude, Ansambe Stil, Mjav, Čaga Boys, Ansambel Potepini, Uroš Planinc Group, In Motion in drugimi. Dogodek je dobrodelne narave.

KDAJ: PETEK, 25. 8. 2017, od 17. ure dalje
KJE: LETALIŠČE CELJE - Levec

Z nakupom vstopnice za dober namen 
Zagotovo se še vsi dobro spomnimo, kako je avgusta lani udar strele, ki je povzročil uničujoč požar, za vedno spremenil podobo celjskega letališča. V celoti je zgorel hangar, v katerem so bila shranjena letala, kar je močno prizadelo delovanje Aerokluba Celje, kakor tudi samega letališča. Z dogodkom člani Aerokluba Celje zbirajo sredstva za izgradnjo novega hangarja, izobraževalnega centra za bodoče mlade letalce in ostalo infrastrukturo, ki je potrebna za delovanje dejavnosti. Z nakupom vstopnice za nepozaben koncertni večer lahko delček k tej zgodbi prispevate tudi vi.

Koncert zaključek mednarodnega letalskega dogodka
Dobrodelni koncert bo tudi glasbeno obarvan zaključek mednarodnega tekmovanja Grand prix Slovenija, ki bo potekalo med 18. in 26. avgustom, na Letališču Celje (Levec). Tekmovanje z mednarodno udeležbo, ki je za gledalce prav posebna atrakcija, saj se preleti izvajajo zelo nizko nad tlemi, se bo na slovenskih tleh odvilo prvič.

1

Vstopnice
Vstopnice za koncert so trenutno na voljo po ceni 10 EUR na vseh Eventimovih prodajnih mestih (Petrol, Pošta, Big Bang…). Zaradi izjemnega odziva na dogodek organizatorji priporočajo nakup v predprodaji, ki zagotavlja tudi nižjo ceno vstopnice.

Projekt so podprli: Aeroklub Celje, Mestna občina Celje, Pivovarna Laško Union d.o.o., Engrotuš, d.o.o., Biro Ogis šotori in hale d.o.o., Simbio, Sazas, Filter vizualne komunikacije, Grafika Gracer, Radio Antena Štajerska, MLADI.SMO in TV Celje.

Več informacij:
Janja Javornik, Aeroklub Celje
Janja@mladismo.si
GSM: 040 453 489

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje