Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Župan Mestne občine Celje Bojan Šrot je danes sprejel delegacijo iz Singna

Celje, 26. maj 2017 – danes je župan Mestne občine Celje Bojan Šrot sprejel delegacijo iz nemškega mesta Singen, ki jo vodi župan Bernd Häusler. Vokalna skupina Die Dramatischen Vier, ki bodo danes ob 19. uri skupaj s skupino Oktet 9 iz Celja nastopili v kavarni pri Mišku Knjižku, je ob obisku že ogrela glasilke v Narodnem domu.

Delegacijo poleg župana Häuslerja sestavljajo še zaposleni v upravi, člani rdečega križa, gasilci, člani skupine, ki skrbi za medmestne povezave, novinarka časopisa SÜDKURIER in vokalna skupina Die Dramatischen Vier. Župan Mestne občine Celje Bojan Šrot je izpostavil, da je zelo vesel tega obiska, saj bodo gostje v relativno kratkem času v Sloveniji lahko veliko videli, ter se tako prepričali, da je naša država kljub svoji ozemeljski majhnosti izredno raznolika in pestra. Partnerstvo med mestoma Singen in Celje traja že dobrih 25 let. Gre za izjemno bogato in raznoliko partnerstvo, ki mu je Mestna občina Celje odprla pot s podpisom listine leta 1989 v Singnu, leto za tem pa v Celju. Župan mesta Singen Bernd Häusler je povedal, da so se ob obisku Glasbene šole v Celju v zelo kratkem času dogovorili za 4 projekte, ki jih bodo v prihodnosti skupaj implementirali. Župan Singna se je vpisal v knjigo častnih gostov Mestne občine Celje.

Člani vokalne skupine Die Dramatischen Vier so ob današnjem obisku preizkusili akustičnost Narodnega doma v Celju, ter se tako pripravili na koncert, ki sledi zvečer.

Fotogalerijo si lahko ogledate TUKAJ.

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje