Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Poslovni dogodek Tea with reason

Celje, 15. februar 2017 – danes je v hotelu Celeia potekal poslovni dogodek Tea with reason, ki sta ga pripravila Britansko - slovenska gospodarska zbornica in Celje International. Na poslovnem zajtrku so o poslovnih priložnostih v Veliki Britaniji, o tem kako pričeti poslovati na britanskem trgu in o skupnih poslovnih priložnostih slovenskih in britanskih podjetji spregovorili veleposlanica Velike Britanije v Sloveniji Nj. eksc. ga. Sophie Honey, strokovnjakinja za marketing in postavljanje cen Emma Cook in direktorica Britansko-slovenske gospodarske zbornice Barbara Uranjek.


Po tradicionalnem angleškem zajtrku in čaju, ki se je tokrat za spremembo pil že v zgodnjih jutranjih urah, sta veleposlanica Velike Britanije v Sloveniji Nj. eksc. gospa Sophie Honey in župan Mestne občine Celje gospod Bojan Šrot nagovorila prisotne gospodarstvenike. Oba sta poudarila dobre odnose in vezi med prijateljskima narodoma in na kratko orisala številne poslovne priložnosti tako na britanskem trgu kot tudi pri nas. Župan je posebej poudaril pomen turizma in vlogo te dejavnosti v povezovanju med državami. 


Nato je sledil osrednji strokovni del dogodka, kjer so Barbara Uranjek, direktorica britansko - slovenske gospodarske zbornice, Emma Cook, strokovnjakinja za trženje in postavljanje cen in    Karolina Lopacka iz Department of International Trade slikovito orisale poslovne priložnosti na tem šestem največjem tržišču na svetu, ki šteje nekaj več kot 60 milijonov prebivalcev. Gospa Cook je predstavila britansko poslovno kulturo in navade ter izpostavila najpomembnejše korake, ki jih mora vsak poslovni subjekt opraviti pred potencialnim vstopom na trg z veliko priložnostmi in tudi konkurence. Karolina Lopacka je predstavila podporo države podjetnikom predvsem v luči izvoznikov in investitorjev na britanski trg ter okvirje davčne regulative in podporne iniciative za vstopanje na britanski trg. Po koncu osrednjega dela je sledilo neformalno druženje. 

Za ogled fotogalerije kliknite TUKAJ.  

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje