Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Karierni sejem tudi v Celju

Celje, 9. november 2016 – podjetje MojeDelo.com bo v sodelovanju in ob podpori Mestne občine Celje organiziralo prvi Regionalni karierni sejem, ki bo potekal 23. novembra 2016, med 10. in 18. uro na Celjskem sejmu.
 
Karierni sejem je ena izmed aktivnih oblik iskanja zaposlitve. Gre za priložnost, kjer lahko brez predhodnih selekcijskih postopkov kandidati opravijo zaposlitveni razgovor z delodajalci, ki v tem trenutku zaposlujejo ali pa načrtujejo, da bodo zaposlovali v naslednjih mesecih. Poleg zaposlitvenih razgovorov dogodki ponujajo tudi informacije o trgu dela, pripravi na iskanje prve zaposlitve in predstavljajo številne možnosti za gradnjo posameznikove karierne poti. 
 
Program na Regionalnem kariernem sejmu MojeDelo.com
 
1. Predstavitve podjetij 
Na spletni strani www.kariernisejem.com lahko odkrijete prisotna podjetja, poiščete najbolj primerna, jih preučite in s posodobljenim življenjepisom obiščete njihove stojnice. Potrjena sodelujoča podjetja organizator sproti dodaja na spletno stran.
 
2. Karierna predavanja in Kul kariere znanih Slovencev
Za vas so pripravili pester program predavanj. Prisluhnili boste lahko strokovnjakom, ki o trgu dela vedo številne koristne informacije. Vabljeni tudi na moderirane pogovore z znanimi Slovenci o njihovih karierah in priložnostih, ki so jih ob pravem trenutku prepoznali in zgrabili. Celoten program najdete tukaj.   
 
3. Karierno svetovanje
Vsem zainteresiranim bodo strokovnjaki svetovali kako pripraviti sodoben življenjepis. Kako pripraviti uspešno osebno predstavitev, v katero boste zapakirali vaš paket veščin in znanj ter prepričali kadrovika, da ste boljši od vaše konkurence? O tem boste lahko na sejmu povprašali izkušene karierne svetovalce. 
 
4. Brezplačna psihometrična testiranja
Delodajalci se jih poslužujejo v ožjih krogih zaposlitvenih razgovorov, ko želijo spoznati osebnostne lastnosti kandidata. Reševali boste lahko psihometrične teste in odkrili vaše močne kompetence.  
 
5. Foto kotiček
Nepogrešljiv element vsakega sodobnega življenjepisa je primerna fotografija, ki doda vaši predstavitvi osebno noto. Imeli boste možnost za brezplačno profesionalno fotografiranje, kjer bodo vsem zainteresiranim ustvarjali poslovne fotografije primerne za uporabo v življenjepisih. 
 
Kontaktne osebe: 
 
Maja Radišek, Vodja projekta Regionalnega kariernega sejma v podjetju MojeDelo.com
maja.radisek@mojedelo.com, 01 51 35 714
 
Gregor Globočnik, Služba za odnose z javnostmi in promocijo na Mestni občini Celje
gregor.globocnik@celje.si, 03 42 65 630
 

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje