Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Celje dobilo ulične zbiralnike za e-odpadke in odpadne baterije

Celje, 16. september 2016 – Mestna občina Celje je od danes opremljena z novimi uličnimi zbiralniki za e-odpadke in baterije. Družba Zeos d.o.o. je namreč letos začela z izvajanjem petletnega projekta LIFE »Gospodarjenje z e-odpadki pod sloganom E-cikliraj, ki ga sofinancirata Evropska komisija ter Ministrstvo za okolje in prostor RS. 

V sklopu projekta bodo med drugim po vsej Sloveniji, torej tudi v Celju, postavili preko 400 uličnih zbiralnikov za ločeno zbiranje e-odpadkov in odpadnih baterij. Na današnji predaji zbiralnikov, ki so se je udeležili tudi župani nekaterih drugih občin, je podžupanja Mestne občine Celje mag. Darja Turk dejala, da smo v Celju vedno podpirali projekte, ki so našim občankam in občanom zagotavljali življenje v čistejšem in bolj zdravem okolju.
 
»Veseli nas, da bomo tudi v Celju in v okoliških občinah dobili novo komunalno opremo, ki bo zagotovila, da e-odpadki in odpadne baterije ne bodo končale na nepravih mestih in da ne bodo več obremenjevale našega okolja.  Prepričana sem, da bodo ob ustreznem informiranju občani lepo sprejeli novo pridobitev in da se bodo zavedali, da lahko s spreminjanjem malih navad vsi skupaj naredimo velik korak naprej pri zagotavljanju čistejšega in bolj zdravega okolja. Tega namreč ne delamo samo zase, temveč tudi za naše otroke, za mlajše generacije. Ti zaslužijo samo najboljše«, je prepričana celjska podžupanja mag. Turkova. 

Ogled fotogalerije (foto: Edi Einspieler) 
 

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje