Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Mestna občina Celje in Univerza v Mariboru podpisali sporazum o sodelovanju

Celje, 4. maj 2016 – Župan Mestne občine Celje Bojan Šrot in rektor Univerze v Mariboru prof. dr. Igor Tičar sta podpisala Sporazum o sodelovanju na področju trajnostnega in družbeno odgovornega razvoja občine. S pozitivnim zgledom tako želijo ustvariti okolje, ki bo z razvojem, ustvarjanjem in prenašanjem ključnih znanj pripomoglo h kakovostnemu, uravnoteženemu gospodarskemu, trajnostnemu in družbeno odgovornemu razvoju Mestne občine Celje, Univerze v Mariboru in Republike Slovenije. Univerza v Mariboru tako s svojim znanjem, raziskavami in strokovnostjo postaja osrednji prostor povezovanja z gospodarstvom in identificiranimi realnimi razvojnimi potrebami iz lokalnih skupnosti.

Podpisnika sporazuma želita ustvariti okolje, ki bo z razvojem, ustvarjanjem in prenašanjem ključnih znanj pripomoglo h kakovostnemu, uravnoteženemu gospodarskemu, trajnostnemu in družbeno odgovornemu razvoju.

»Veseli smo podpisa sporazuma z Univerzo v Mariboru in si predvsem želimo, da bi prinesel konkretne rezultate za našo občino. Sporazum je podlaga za strateško partnerstvo in nadaljnje konkretne oblike sodelovanja. Verjamem, da bo univerza dober partner pri uresničevanju strategije trajnostnega urbanega in družbeno odgovornega razvoja občine,« pa je povedal župan Mestne občine Celje Bojan Šrot.
 
»Univerza v Mariboru nadaljuje s podpisi sporazumov o sodelovanju z lokalnimi skupnostmi, gospodarstvom in ostalimi razvojnimi deležniki z namenom generiranja gospodarskega in družbenega razvoja širše vzhodne regije. Tudi današnji podpis sporazuma o sodelovanju z Mestno občino Celje je rezultat vzajemnega interesa tako Univerze v Mariboru kot Mestne občine Celje, da vsi skupaj prispevamo svoj del v skupen uspeh, tako občine kot širše vzhodne regije«, je poudaril rektor Univerze v Mariboru prof. dr. Igor Tičar.

 


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje