Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

36. cicibaniada v Gaberju: Veter v laseh - s športom proti odvisnosti in prireditev Zarjin športnik

Prejšnji teden je minil v izvedbi tradicionalnih cicibaniad v Celju. V Vrtcu Zarja so na Stadionu Kladivar pripravili prireditev Zarjin športnik, ki je bila v sredo 27. maja za najmlajše, v četrtek 28. maja pa za otroke v drugi starostni kategoriji. Otroci so izvajali različna spretnostna gibanja od tekov, metov in premagovanje ovir ter se ob tem neskončno zabavali. Tako otroci kot starši so bili nad sodelovanjem in izvedbo prireditve navdušeni. Starši so v ta namen imeli tudi posebne majice enakih barv, kot so jih nosile skupine otrok posameznega oddelka.

Zarjinsportnik144
Športno društvo Gaberje Celje je pretekli četrtek 28. maja na svojih objektih v okviru letošnje akcije Veter v laseh – s športom proti odvisnosti, ki jo v Sloveniji usmerja Športna unija Slovenije, izpeljalo že 36. cicibaniado – srečanje najmlajših iz vrtcev in športnih društev v spretnostnem poligonu. Mladi v starosti 3-7 let so zavzeto in z veliko energije ter navdušenja prikazali svoje gibalne spretnosti, se predstavili s pesmijo in plesom ter na koncu skupaj zarajali z obljubo, da se prihodnje leto ponovno snidejo.

Poleg nekaj posameznih malčkov iz Celja in okolice se je Srečanja udeležilo kar 11 ekip in med njimi cicibani iz vrtca Tončke Čečeve – dve skupini, Vrtec Mavrica Vojnik s štirimi ekipami, vrtec Lipa Štore z dvema ekipama, vrtec iz Šmartnega v Rožni dolini ter s po dvema ekipama Športno društvo Nova vas in Športno društvo Gaberje.

Mladi pa so se izkazali tudi z dobrodelnostjo z zbiranjem zamaškov za pomoči potrebne otroke,  saj so na prireditev prinesli kar nekaj vreč zamaškov, ki jih je organizator posredoval naprej.


IMG 1730

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje