Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

To soboto se dame razvajajo v mestu

Celje, 5. marec 2015 – Mestni marketing Mestne občine Celje tudi letos ob dnevu žena v organizira akcijo Razvajaj se v mestu. V soboto, 7. marca, bodo ponudniki v starem mestnem jedru s popusti, darilci in drugimi ugodnostmi razvajali obiskovalke mesta.

To je že druga skupna akcija sedmih slovenskih mest ob dnevu žena. Tudi lani so se odzvali številni ponudniki v starem mestnem jedru, letos pa smo jih spodbudili še nekaj več.
Tadeja Falnoga, mestna menedžerka: »S skupnimi promocijski akcijami sedmih slovenskih mest bomo nadaljevali tudi v prihodnje, letos načrtujemo še dve. Zdi se nam izjemno pomembno, da se povezujemo in si pomagamo, tako na lokalnem kot nacionalnem nivoju.«

Dekleta in gospe bodo razvajali naslednji ponudniki:
Art-Aurum točeni parfumi, Benetton, Bigg-R, Biotopic, Broadway, Brooklyn, Butik M, Celjski mladinski center, Cvetličarna Artičoka, DM Drogerie Markt, Fantazija, Hotel Europa, Kavarna Oaza, La Mans, La Mans kopitarna, Mačkor Dijor, Mladinska knjiga, mestna knjigarna in papirnica, Peko, Polonca 1, Polonca 2, salon La novia, Sisley, Smash, Stephanie S'Oliver, Tamkoučiri, trgovina Iris, trgovina Mina, Tuš drogerija, Užitkarna Beli vol, Vinoteka Oskarjevo.
Dobrodošla popestritev akcije je letos stilski izziv. V sodelovanju z Zoran Hair Spa ter trgovinami Sisley, Broadway, Smash, Benetton, Brooklyn in Fantazija bo 5 vnaprej izbranih žensk deležnih popoldne stilske preobrazbe.

V februarju je Mestni svet MOC sprejel Strategijo razvoja starega mestnega jedra Celja, katere glavni namen je definiranje projektov in aktivnosti za trajnostni razvoj, povečanje pestrosti ponudbe in izboljšanje kakovosti bivanja v celjskem starem mestnem jedru. Promocijske akcije, kot so nočni nakupi in akcija ob 8. marcu so le eno izmed orodij za popestritev utripa v centru Celja.
Tadeja Falnoga, mestna menedžerka: »Predlaganih je 12 projektov za trajnostni razvoj mestnega jedra. S projekti želimo vplivati na pozicioniranje starega mestnega jedra Celja kot mesta brezčasnega vrveža, izboljšati pestrost in kakovost ponudbe ter kakovost bivanja v mestu. Verjamem, da bomo z izpeljavo teh projektov dodali mestu še tisto vsebino, ki mu do sedaj še manjka.«

Razvajaj se v mestu najava

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje