Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Medobčinsko društvo delovnih invalidov Celje počastilo mednarodni dan invalidov


Celje, 25. september 2014 – Včeraj, 24. 9. 2014, je na sedežu Medobčinskega društva delovnih invalidov Celje potekalo druženje v počastitev mednarodnega dneva invalidov.

Medobčinsko društvo delovnih invalidov Celje vsako leto konec meseca septembra pripravi dan odprtih vrat - druženje za svoje člane in vse tiste, ki jih zanima, kako društvo deluje. Na ta način obeležijo mednarodni dan invalidov, ki ga sicer praznujemo 3. decembra, v društvu pa ga že vrsto let tradicionalno obeležijo v drugi polovici septembra in izkoristijo prijeten jesenski dan za druženje na prostem.

Zbrane je nagovorila podžupanja Mestne občine Celje mag. Darja Turk, ki je poudarila pomen delovanja Medobčinskega društva delovnih invalidov Celje. Želja in naloga društva je namreč izjemnega pomena - pomoč invalidom, ustvarjanje možnosti za njihovo enakovredno življenje v domačem in delovnem okolju, spodbujanje k aktivnem življenju in vključevanju v kulturno in družbeno življenje, pomoč pri dostopanju do informacij, zaposlitve, finančne pomoči in socialne varnosti … Za nesebično in humano delo ter solidarnost se je podžupanja zahvalila vodstvu in članom društva.


Člani društva so pripravili kratek kulturni program. Nastopila je folklorna skupina iz Varstveno delovnega centra Šentjur, skupina Zvončnic, ki deluje v Medobčinskem društvu Celje, pa se je predstavila s svojimi ročnimi deli oziroma izdelki. 

Kulturnemu programu je nato sledilo druženje.


Podupanja mag. Darja Turk in predsednica MDDI Celje Dragica Mirnik
Podžupanja Mestne občine Celje mag. Darja Turk in predsednica MDDI Dragica Mirnik


Folklorna skupina iz entjurja
Folklorna skupina iz Varstveno delovnega centra Šentjur 


  

  


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje