Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

 Obisk delegacije Ruske zveze veteranov na Mestni občini Celje

Celje, 25. julij 2014 – Danes je Celje obiskala delegacija Ruske zveze veteranov, ki se te dni v Sloveniji mudi na povabilo Zveze veteranov vojne za Slovenijo. Organizaciji bosta danes popoldan v Mariboru podpisali Sporazum o sodelovanju.

Zbrane člane obeh zvez, ruske in slovenske, je na sprejemu v Narodnem domu nagovorila podžupanja Mestne občine Celje, mag. Darja Turk, ki je povedala, da si Mestna občina Celje prizadeva za nenehni napredek in razvoj mesta ter regije. Ob tem je izpostavila dva večja občinska projekta, in sicer izvajanje protipoplavnih ukrepov na porečju Savinje ter prenovo dela starega mestnega jedra. Izrazila je zadovoljstvo nad podpisom sporazuma, ki, kot meni, nudi veliko možnosti za slovensko gospodarstvo, za mesto Celje pa predstavlja priložnost zlasti na področju turizma. Predsedniku Ruske zveze veteranov, generalu armade Mihailu Moiseevu Aleksejeviču je izročila protokolarno darilo – knjigo Celjske impresije, avtorja dr. Ivana Stoparja.
  
Po sprejemu so se člani obeh delegacij odpravili v Maribor, kjer bodo ob 14. 30 v Muzeju Narodne osvoboditve v Mariboru podpisali Sporazum o sodelovanju med Vserusko družbeno organizacijo »Zvezo ruskih veteranov« in »Zvezo veteranov vojne za Slovenijo«, s katerim se bodo zavezali k medsebojni pomoči ter sodelovanju na področju turizma, izobraževanja, znanosti, kulture, zgodovine in ekonomije.

Sprejem

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje