Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Stanetova ulica, trg pred Metropolom in Glavni trg v zaključni fazi

Obnova Stanetove ulice in trga pred Metropolom je v zaključni fazi. Trenutno izvajalci zaključujejo razne detajle, fugirajo, montirajo stebričke za omejevanje prometa na križišču Cankarjeve, Vodnikove in Stanetove ulice.

V prihodnjih dneh bodo pobarvali talne oznake za avtobusno postajališče in montirali potopne stebričke za uvoz in izvoz prenovljene Stanetove ulice. Od nedelje, 22.6.2014, je Vodnikova prevozna za ves promet, križišče pa je urejeno s prometno signalizacijo, s semaforjem. Na trgu pred Metropolom je iznad nivoja tlakovanih površin urejen plato, ki je namenjen sprehajalcem, raznim kulturnim prireditvam, koncertom in gostinskemu vrtu. Nameščene so lesene obloge za posedanje in čakanje na avtobus. V bližini prve platane je vodni motiv, ki vabi na požirek pitne vode. V prvi polovici julija pričakujemo še montažo košev za smeti, stojala za kolesa, drevesnih rešetk okoli platan in 4 klopi po Stanetovi ulici.

Trg pred Metropolom 2

Trenutno poteka zapora Gosposke ulice, ki bo trajala do 14. julija. V tem času se bo tlakoval ves zgornji del Glavnega trga, na zahodnem delu Glavnega trga ob javorjih pa se bo izvedla prezentacija poznoantične rimske vile in mozaika, ki je bil odkrit v času arheoloških izkopavanj. 
 Glavni trg 2
 
Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete Razvoj regij; prednostne usmeritve Regionalni razvojni programi.

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje