Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Dobitniki najvišjih priznanj OOZ Celje

Celje, 16. junij 2014 – Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje je na slovesni prireditvi v počastitev visokega jubileja, 45-letnice delovanja, 11. junija 2014 članicam in članom, ki so največ prispevali za razvoj obrtništva in podjetništva, podelila bronaste, srebrne in zlate plakete. Za podporo na področju razvoja obrti in podjetništva je posebna priznanja podelila županom občin, s področja katerih zbornica združuje članstvo, ter tistim, ki so največ prispevali k pripravi Strategije razvoja gospodarstva Mestne občine Celje 2014-2020.

 
Glede na to, da je zbornica podporna institucija podjetništva, ki ima pomembno vlogo v lokalnem okolju in v celotnem zborničnem sistemu, kjer je ena izmed najbolj aktivnih in uspešnih območnih obrtno-podjetniških zbornic, je OOZ Celje prejela priznanje, srebrni ključ od Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

 IMG 5771

Zlate plakete OOZ Celje so prejeli podjetnica Katarina Hohnjec ter podjetniki Franc Jožef Kuntarič, Alojz Ocvirk, Milan Pestotnik, Boris Vrhovšek in Željko Tomažin. Za podporo na področju razvoja obrti in podjetništva, izkazano zaupanje in odlično sodelovanje pri pripravi strategije razvoja gospodarstva Mestne občine Celje 2014-2020 je posebno priznanje, zlato plaketo OOZ Celje, prejel župan Mestne občine Celje Bojan Šrot.

Posebno priznanje za podporo na področju razvoja obrti in podjetništva so prejeli tudi župani drugih občin, s področja katerih OOZ Celje združuje članstvo: župan Občine Štore Miran Jurkošek, župan občine Vojnik Benedikt Podergajs ter župan občine Dobrna Martin Brecl.   

OOZ Celje je s posebnimi priznanji nagradila delo tistih, ki si največ prispevali k pripravi Strategije razvoja gospodarstva Mestne občine Celje 2014-2020. Priznanje za vodenje priprave strategije je prejel Peter Pišek, podpredsednik OOZ Celje, priznanje za idejno zasnovo, operativno vodenje, pripravo in izdelavo strategije je prejela mag. Tatjana Štinek (OOZ Celje), prejemniki priznanja za pripravo strategije pa so Janko Trobiš (vodja sektorja za gospodarstvo, MOC), mag. Saša Heath-Drugovič (podsekretarka za evropske zadeve, MOC) in Martina Rečnik (OOZ Celje). 

Posebno priznanje za ohranjanje obrtne dediščine Celja je prejel Sebastjan Weber iz Muzeja novejše zgodovine Celje. 

 


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje