Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

V Doboju nadvse hvaležni za izkazano dobrodelnost


Celje, 27. maj, 2014 – V petek, 23. maja zvečer, sta v Doboj prispela dva tovornjaka z najnujnejšimi življenjskimi potrebščinami, ki so jih v preteklih dneh darovali posamezniki, zavodi, različne organizacije in Civilna zaščita Mestne občine Celje. V Doboju pravijo, da prepotrebne pomoči, ki so je bili deležni v teh dneh, ne bodo nikoli pozabili.

V sodelovanju z Rdečim križem Doboj in Občino Doboj so minuli vikend zbrane potrebščine razdelili med pomoči potrebne prebivalce Doboja. V Doboju je sicer že od torka, 20. maja, pri črpanju vode in reševanju premoženja pomagala skupina gasilcev (17 prostovoljnih in dva poklicna), dan za tem je na poplavljena območja odšla tudi ekipa z opremo za čiščenje cest in dodatnimi črpalkami za črpanje vode. 
 
V soboto, 24. maja, je občino Doboj obiskal župan Mestne občine Celje Bojan Šrot, ki si je ogledal tamkajšnjo situacijo. Dobojski župan Obren Petrović je pozdravil celjsko gasilsko enoto in druge, ki so takoj po poplavni katastrofi bili pripravljeni pomagati, ter se iskreno zahvalil za vso izkazano pomoč in dobrodelnost. Dejal je, da te pomoči ne bo mesto nikoli pozabilo.

DSCN5144
 
S prevozom potrebščin v Doboj in Obrenovac se je akcija zbiranja nujnih življenjskih potrebščin Mestne občine Celje in Javnega zavoda Socio zaključila. Še naprej pa ostaja odprt poseben transakcijski račun, na katerem se zbirajo finančna sredstva za Doboj. Do sedaj se je na računu zbralo 2.395,00 EUR. 
 
Mestna občina Celje se iskreno zahvaljuje vsem, ki so pri tej humanitarni akciji pomagali, posebna zahvala gre tudi podjetju Tuš d.o.o. ter Avtošoli Stermecki, ki sta omogočila brezplačen prevoz dobrin.

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje