Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA
portna zveza Celje logoMOC za splet

ZA NAMI REKORDEN URBANI GLADIATOR, PRED NAMI NOVE ŠPORTNE PRIREDITVE


Celje, 20. maj 2014 - V tednu od 12. do 18. maja 2014 sta Mestna občina in Športna zveza Celje v sklopu Meseca športa uspešno izvedli vse aktivnosti, ki so bile planirane. Tudi prihajajoči vikend so pred nami novi zanimivi športno-rekreativni dogodki in prireditve.

V ponedeljek in sredo (izjemoma) se je šole teka udeležilo okrog 70 tekačic in tekačev. V torek in četrtek je nordijska hoja potekala po planu, prijavljeni so po seznanitvi s pravilno hojo in ogrevanjem imeli pohod do grička in nazaj v mestni park.


sola teka

Aero salsa je bila v torek obiskana zelo dobro, delo je potekalo na individualni ravni, v četrtek pa je bilo organizirano po parih in so vsi sodelujoči v polni dvorani Plesnega kluba Flamenko osvojili prvi sklop planirane koreografije, nadaljevanje sledi v parih vsak četrtek, med tem ko bo ob torkih potekala individualna vadba.

Kegljanje poteka vsak torek in petek, organizatorji so z obiskom zadovoljni. Predvsem vlada družabno vzdušje, saj vaditelji Kegljaškega klub prenašajo svoja znanja na rekreativno raven obiskovalcev.

TRX vadba je v torek popoldan potekala v dvorani Zlatorog, kjer je 30 udeležencev preizkušalo nov način vadbe. Ob lepem vremenu bo v prihodnje vadba na prostem v mestnem parku v Celju.

Izvedba samoobrambe in funkcionalne vadbe je zagotovljena v Regijskem centru borilnih športov dvorane Zlatorog (VHOD številka 3) vsak torek med 18:15 in 19:15 ter vsak četrtek med 18:45 in 19:45. Vadbo izvajajo strokovnjaki DBV Slavko Šlander iz Celja.


sola obrambe

Plavanje poteka ob torkih in četrtkih v dopoldanskem in popoldanskem času. Nova znanja iz plavanja pridobiva 50 prijavljenih udeležencev.

Vadba odbojke za 55 prijavljenih se je pričela 19.5.2014 ob 20. uri na IV. Osnovni šoli v Celju in bo izvajana tri tedne po predvidenem urniku (trikrat tedensko).

Pohod na Brnico je bil zaradi slabega vremena odpovedan in je prestavljen na nedeljo, 25.5.2014. Zbor bo na parkirišču pri letnem kopališču Celje.

Na Fakulteti za logistiko je bilo v sredo, 14. maja, izvedeno strokovno predavanje z doc. dr. Janez Vodičarjem. Tema je bila zanimiva tako za stroko kot za rekreativce in športne sodelavce v klubih. V sredo, 21. maja, bo predavanje izvedel prof. dr. Matej Tušak, univ. dipl. psih., in sicer na temo psiholoških vidikov športne vadbe (motivacija za rekreacijo, spodbujanje in razvoj motivacije ter samomotivacije, vloga športa pri razvoju osebnosti, starši in šport idr.)

Premierni Urbani gladiator rekorden v vseh pogledih

V soboto, 17. maja, je bila za otroke izvedena prireditev Urbani gladiatorček, ki je kljub slabemu vremenu odlično uspela, v nedeljo pa je velik premierni dogodek Urbani gladiator privabil tekmovalce iz vse Slovenije. Postavljene so bile 3 trase, svojo moč in vzdržljivost je 500 udeležencev preizkušalo na več kot 45 ovirah, ki so obenem navezovale na najbolj zanimive kulturno zgodovinske lokacije Celja. V organizacijo dogodka je bilo vključenih preko 100 oseb.

  • Gladiator1
  • Gladiator3
  • Gladiator5
  • Gladiator6


V tednu od 22. do 28. maja se bodo poleg rednih tedenskih vadb med vikendom odvili:
  • Triatlon na Šmartinskem jezeru (sobota, 24. maj od 10. ure dalje)
  • Nočni tek Celje (sobota, 24. maj, Krekov trg, start ob 21. uri)
  • Komak kolesarski maraton (nedelja, 25. maj, start ob 10. uri, Ingradova poslovna stavba na Lavi)
  • Dogodek "Celju se zrola - rolanje po Celju" (nedelja, 25. maj)

Več informacij na
www.fatburn.si
Program prireditev je dostopen na www.szc.si ter na spletni strani Mestne občine Celje.

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje