Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

100. jubilej Marije Kunst

Celje, 10. marec 2014 – V kraju Zadobrova (pri Celju) so ponosni sorodniki in krajani 6. marca slavili častitljivih 100 let življenja gospe Marije Kunst. Slavljenki je ta dan voščil tudi državni svetnik in pooblaščenec župana Mestne občine Celje Janko Požežnik.

Živahna in dobre volje nas je Marija Kunst na dan, ko je dopolnila 100 let svojega življenja, pričakala v krogu domačih. Na domu slavljenke sta nas v dopoldanskem času prijazno sprejela sin Franci z ženo, prisotni pa sta bili tudi hčerka in nečakinja slavljenke. Ob tako častitljivem jubileju Marijini najbližji niso skrivali čustev in lepih besed.

Marija je pri svojih častitljivih letih vedra in nasmejana. Takšen je bil tudi njen klepet z vsemi, ki so jo ta dan obiskali. Zaupala nam je, da je skrivnost visoke starosti humor, dobra hrana in prijetna družba. Njeni sorodniki so povedali, da je Marija vedno rada poprijela za delo in da je z izjemno vztrajnostjo ter z veliko mero optimizma premagovala številne življenjske izzive.

Slavljenki so poleg pooblaščenca župana Janka Požežnika čestitali tudi predstavnik Društva upokojencev Škofja vas Bogomir Jamnikar, predstavnica Krajevne skupnosti Škofja vas Metka Krempuš, predstavnici Društva upokojencev Trnovlje, sokrajani ter drugi.

DSC 0360


Iskrenim čestitkam za častitljivi jubilej krajanke se pridružuje tudi Svet Krajevne skupnosti Škofja vas. Predsednica Sveta KS Metka Hojnik Verdev je povedala: »Ponosno se spominjamo njenih prijaznih besed ob različnih priložnostih in se  gospe Mariji Kunst zahvaljujemo za njen prispevek k prijaznejšemu življenju krajanov.«

DSC 0366


 Od Marije Kunst in njenih najbližjih smo se poslovili z iskrenimi željami, da bi ohranila svoj živahen nasmeh in veselo držo, da bi ji zdravje služilo ter da bi se v krogu svojih najbližjih še naprej prijetno počutila.

 


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje