Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Večerni nakupi ob dnevu žena

 
Celje, 4. marec 2014 – Na pobudo in v organizaciji mestnega marketinga Mestne občine Celje bodo 7. marca zvečer trgovine in lokali v mestnem središču odprti do 22. ure. Za to priložnost so trgovci in gostinci pripravili ugodnosti v obliki posebnih popustov, akcijskih ponudb in priložnostnih daril.

V petek, 7. marca, bodo v starem mestnem jedru trgovine in lokali za kupce odprti dlje, in sicer od 19. do 22. ure. S tem bodo trgovci in gostinci skušali v mesto privabiti čim večje število obiskovalk in obiskovalcev, ki bodo ob dnevu žena lahko izkoristili bogato ponudbo in nakupovali po ugodnejših cenah. Obenem je končna želja in cilj mestnega marketinga narediti mesto, prijazno domačemu trgovcu, podjetniku in meščanu. 
 
Mestna menedžerka ga. Tadeja Falnoga je ob tem povedala: »Zaradi odličnega odziva v lanskem decembru smo se odločili nadaljevati z dogodki večernih nakupov. Prva priložnost je predvečer dneva žena, zato bodo trgovine in lokali takrat odprti do poznih večernih ur. K sodelovanju sem povabila vse ponudnike SMJ, določen poudarek pa je tokrat na gostincih. V sodelujočih gostilnah in lokalih bodo namreč gostje po opravljenem nakupu z računom dobili dve pijači za ceno ene. Trgovine in ponudniki storitev pa bodo zopet razveseljevali s posebnimi akcijami, popusti in darilci. Nagovorili smo tudi turiste iz okoliških zdravilišč RDO Dežele Celjske in jih povabili v mesto, dodala pa bi še, da je po našem, celjskem zgledu, tokratni nakupovalni večer v mestu zasnovan širše, saj poteka v sedmih slovenskih občinah z namenom spodbuditve drobnega gospodarstva v mestnih jedrih.«

Na ta dan bo vozil brezplačen lokalni avtobus, ki bo od 13. do 22. ure na razpolago obiskovalcem SMJ iz mestnih četrti. 
Objavljamo vozni red s postajališči in krožne linije avtobusnih prevozov.

Svoja vrata in izložbe bodo za večerno nakupovanje v mestu odprle trgovine:
 
Adrenalinček Junior, Antika, Bel tulipan, Benetton, Bonbonjera idej, Broadway, Butik M, Cvetličarna Prešernova, Čevljarstvo Kolar, DM, DZS, Fantazija, Frizerski studio KSFH, Galerija S, Hair atelje KSFH, Iris, Iva, Knjižni diskont, Kozmetika Jin-jang, La mans, La mans kopitarna, La scarpa, Maksi mobil, Merot, Mladinska knjiga, Nova sfera, Ona-on, Paprika, Peko, Polet, Pranatural.si in Belidim.si, Sisley, Souvenir shop, Stephanie-Cecil-S.Oliver, Studio Uršula, Thaler Jolanda, The Nutrition, Tuš drogerija, Urarstvo Lečnik, Vonj narave, Zlatarstvo Tajnšek, Zoran hair spa
 
In gostinci:
 
Branibor, Ekspresso, Hiša piva, Hotel Evropa, Kavarna Nejc, Kavarna Oaza, Mansion, Metropol, Muha kuha, Pivnica koper, Pri lažnivi priči, Špital za prjatle, Tamkoučeri, Vinoteka Oskarjevo.

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje