Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Športno obarvan zimski počitniški čas


Celje, 17. februar 2014 - Približuje se čas zimskih šolskih počitnic, ki bodo letos v obdobju od 14. do 28. februarja 2014. Tudi za letošnje zimske počitnice sta Športna zveza Celje in Oddelek za družbene dejavnosti Mestne občine Celje v sodelovanju z ZPO Celje d.o.o. ter nekaterimi športnimi društvi, pripravila program različnih športnih aktivnosti.
 
Kot je že vrsto let v navadi, bodo celjski predšolski in osnovnošolski otroci, srednješolska mladina ter študenti imeli možnost udeležbe v različnih športnih aktivnostih, ki bodo na voljo v celjskih športnih objektih.

Program, ki ga financirata Mestna občina Celje in delno Fundacija za financiranje športnih organizacij v Republiki Sloveniji, bo letos obsegal športne aktivnosti v plavanju, drsanju, kegljanju, badmintonu, namiznem tenisu in hip-hopu. Koordinator in operativni izvajalec športnih programov je Športna zveza Celje.

Udeležba na športnih aktivnostih je v obdobju od ponedeljka, 24. februarja do petka, 28. februarja brezplačna in na lastno odgovornost, vstop pa je možen do dovoljenega števila obiskovalcev v posameznem športnem objektu.

Verjamemo, da bodo športne aktivnosti pripomogle, da bo počitniški čas za vse tiste, ki ga bodo preživeli doma, še bolj pester, zabaven in aktiven.

Šoloobvezne otroke in mladino in tudi študente vabimo, da ponujeno priložnost izkoristijo v čim večjem številu in si kakovostno zapolnijo prosti čas.

V prilogi vam posredujemo program in plakat počitniških aktivnosti ter vas prosimo, da ju v okviru svojim možnosti objavite v vaših medijih.


Program portnih aktivnosti2


Program portnih aktivnosti1


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje