Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Skrb, preventiva in promocija zdravja v Knežjem mestu

Celje, 22. november 2013 – Včeraj je v okviru 5. Majhnovega dne, v Celjskem domu, potekalo strokovno srečanje zdravnikov družinske medicine in njihovih sodelavcev. Udeležence je pozdravil tudi župan Mestne občine Celje Bojan Šrot.

Župan Mestne občine Celje Bojan Šrot je v nagovoru pozdravil pobudo organizatorjev, ki so tovrstna srečanja pripeljali v Celje, pri čemer sleherno pomeni novo dodano vrednost v skupnih prizadevanjih za zagotavljanje ustreznih bivanjskih, infrastrukturnih, izobraževalnih in rekreacijskih možnosti narediti čim več na področju skrbi, preventive in promocije zdravja v Knežjem mestu.

slika6
 
Udeležence so poleg župana pozdravili tudi: pobudnica in organizatorica srečanja prim. asist. Jana Govc Eržen, članica upravnega odbora Združenja zdravnikov družinske medicine, nacionalna koordinatorka za preventivo srčno žilnih bolezni, prim. prof. dr. Janko Kersnik, predstojnik Katedre za družinsko medicino Medicinske fakultete Univerze v Mariboru in predsednik Združenja zdravnikov družinske medicine, Alenka Obrul, direktorica Zdravstvenega doma Celje.

IMG 3652

Strokovnjaki so razpravljali o aktualnih vsebinah in odprtih vprašanjih v družinski medicini. V okviru strokovnega srečanja so pripravili tudi okroglo mizo z naslovom Medpoklicno sodelovanje v ambulantah družinske medicine za boljše zdravje bolnikov, saj le dobro sodelovanje zagotavlja kakovostno, dobro, učinkovito in varno zdravstveno oskrbo bolnikov.

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje