Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

»Civilna družba in šolski sistem sta hrbtenica našega razvoja in s tem naše prihodnosti.«

Celje, 18. oktober 2013 – Podžupanja Mestne občine Celje mag. Darja Turk je danes nagovorila publiko ob otvoritvi mednarodnega posveta Civilna družba in šolski sistem, ki ga organizira Srednja šola za storitvene dejavnosti in logistiko.

»Na Mestni občini Celje si prizadevamo, da si zgodovina, kultura, tehnologija, obrt, infrastruktura in okolje podajajo roke, kar je možno le ob kontinuiranem razvoju izobraževalnega sektorja, ki neguje pluralnost kot lastnost družbe in s tem dviguje raven poznanega in videnega. Zato naj v imenu Mestne občine Celje izrazim zadovoljstvo nad tem, da se lahko v našem mestu pohvalimo z bogato in kakovostno mednarodno izobraževalno aktivnostjo, ki šolski sistem nadgrajuje, izprašuje in s tem polni našo družbo z novimi praksami, metodami, pogledi, idejami in izzivi. Veseli nas, da ponuja tudi tokratni program mednarodnega simpozija nabor tematik, kjer se prepletajo sociološke, socialne, ekonomske, ekološke, kulturne in mnoge druge vsebine, ki dokazujejo, da sta civilna družba in šolski sistem hrbtenica našega razvoja in s tem naše prihodnosti,« je med drugim povedala
podžupanja Mestne občine Celje mag. Darja Turk.

DSC 0787

Na otvoritvi posveta, posvet sicer poteka tudi v soboto 19. oktobra, sta publiko poleg podžupanje nagovorila tudi dr. Slavica Černoša, vodja sektorja za srednje šolstvo na Direktoratu za srednje in višje šolstvo ter zobraževanje odraslih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Igor Lupše, ravnatelj Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko.

Za organizacijo tokratnega posveta so se na Srednji šoli za storitvene dejavnosti in logistiko odločili na podlagi uspeha prvih treh mednarodnih strokovnih posvetov Civilna družba in šolski sistem.

DSC 0819

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje