Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Župan za bron čestital judoistki Vlori Beđeti

Celje, 9. september 2013 – Župan Mestne občine Celje Bojan Šrot je v petek v navijaški coni na Krekovem čestital judoistki Vlori Beđeti, mladi Celjanki, ki je konec avgusta na svetovnem prvenstvu v Riu de Janeiru dosegla bronasto medaljo v kategoriji do 57 kilogramov.

Župan je Vlori v spomin podaril kelih Barbare Celjske.
Za odličen uspeh je še eni celjski športnici, ki nas navdaja s ponosom, čestital prav v času zgodovinskega dogodka za Celje – EuroBasketa 2013. Ne rečemo zastonj večkrat, da je Celje mesto s športnim srcem in da je tukaj doma vrhunski šport.
Da jo sprejmemo prav v uradni navijaški coni, smo se odločili, ker se tam te dni družijo ljudje navijaških src, ki podpirajo slovenske košarkarje, Vlora pa je judoistka, ki ima rada vse športe in se v mnogih športih počuti doma.
Športniki, ki dosegajo vrhunske rezultate na mednarodnih tekmovanjih, nosijo ime Celja v svet, so ambasadorji knežjega mesta, zato se Vlori zahvaljujemo za njen trud in močno voljo.
Judoistično kariero je Vlora Beđeti začela pri slovenskem tvorcu največjih uspehov tega športa –Marjanu Fabjanu. Pred dvema letoma pa je iz celjskega kluba Z'dežele Sankaku prestopila v ljubljanski klub Olimpija.

Iskreno ji čestitamo za bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu v Riu de Janeiru, želimo še veliko uspehov in uspešne priprave na naslednje podvige – predvsem olimpijske igre, ki so njen glavni cilj.

MOC predaja keliha oder splet
Foto: Uroš Urlep

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje