Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

9 celjskih grbov v zahvalo za izjemnost

Celje, 13. marec 2013 – Mestni svet Mestne občine Celje je na včerajšnji seji potrdil vseh devet »nominirancev« za priznanja za leto 2013, ki jih je predlagala Komisija za mandatna vprašanja, volitve, imenovanja, priznanja in nagrade.
 
Nekdanji vrhunski atlet Jože Kopitar bo na osrednji slovesnosti ob prazniku Mestne občine Celje v četrtek, 11. aprila, prejel zlati celjski grb za življenjsko delo z mladimi na področju atletike ter bogato športno in arhitekturno zapuščino.
Srebrna celjska grba bosta prejela Prostovoljno gasilsko društvo Teharje za dolgoletno požrtvovalno delo in učinkovito zaščito, reševanje ter pomoč pri naravnih in drugih nesrečah in dolgoletni mentor, modelar Eduardo Zagozda za pomemben prispevek k pospeševanju tehnične kulture mladih v Mestni občini Celje.
Bronaste celjske grbe bodo prejeli avtoklepar Janko Razgoršek za uspešno razvojno podjetniško pot, vzgojo mladih obrtnikov in aktivno delovanje v regijskem podjetništvu; Hiša kulture Celje za vrhunsko produkcijo različnih prireditev in promocijo Celja ter njegovih kulturnih ustvarjalcev doma in v tujini in KUD Galerija Plevnik – Kronowska za nadpovprečne rezultate in uspešno ustvarjalno delo na kulturno-umetniškem področju.
Kristalni celjski grbi so namenjeni najuspešnejšim študentom, letos jih bodo prejeli diplomantka sociologije Jasmina Šepetavc za odličnost v celotnem študijskem obdobju na Fakulteti za družbene vede, diplomantka managementa Selma Duranović za odličnost v celotnem študijskem obdobju na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije in zobozdravnik Tine Malgaj za odličnost v celotnem študijskem obdobju na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina.

Na osrednji slovesnosti ob prazniku knežjega mesta bo prejemnikom grbe izročil župan Mestne občine Celje Bojan Šrot in se jim tako zahvalil za izjemnost, nadpovprečnost in delo, s katerim puščajo sledi ter so zgled prihodnjim generacijam.

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje