Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.
NOVICE IN OBVESTILA

Župan Bojan Šrot: »Celje, srečno 2013!«

Celje, 20. december 2012 – Župan Mestne občine Celje Bojan Šrot je danes v dvorani Narodnega doma na tradicionalnem novoletnem sprejemu nagovoril najvidnejše predstavnike knežjega mesta.

»Iskreno sem vesel, da si lahko danes pogledamo v oči, sežemo v roke in si izrečemo nekaj besed naklonjenosti in spoštovanja.« S temi besedami je župan Mestne občine Celje Bojan Šrot začel nagovor na tradicionalnem novoletnem sprejemu.
»Kriza je, povsod, tudi nam je kazala zobe. Brezposelnost je nekoliko nad  slovenskim povprečjem, stiske ljudi so velike. Na drugi strani smo letos zgradili nov vrtec, začeli prenavljati mesto, izvajati so se začeli protipoplavni ukrepi, zgradili smo nova neprofitna stanovanja za mlade, za socialne programe smo namenili več kot 5 milijonov evrov,« je med drugim povedal župan in dodal, da vendarle verjame, da novo leto pričakujemo z optimizmom in veseljem. Povedal je, da smo glede na razmere dobro poslovali in gospodarno ravnali z občinskim denarjem, da smo zmanjšali dolg in se nismo dodatno zadolževali. Župan verjame, da bomo izšli iz krize ter da lahko k temu pripomoremo vsi, če kdaj presežemo meje, ki si jih sami mnogokrat postavljamo prenizko.

»Decembrski dnevi so namenjeni družini, ljudem, ki jih imamo radi. Prav je, da si v tem času vzamemo več časa za najbližje, da se z njimi pogovarjamo, jim znamo prisluhniti in jim povemo, da so oni smisel našega življenja. Posvetimo se prazničnim opravilom, obudimo praznične družinske tradicije, dovolimo si, da nas prevzame čarobnost prazničnega časa. V letu, ki prihaja, vam želim predvsem veliko poguma, tudi drznosti in preudarnosti pri vašem delu ter vse dobro vam, vašim sodelavcem in vašim družinam,« je še povedal župan Bojan Šrot.

Program županovega novoletnega sprejema so oblikovali sopranistka Željka Predojević, plesalki Plesnega teatra Igen Mojca Majcen in Eva Jankovič ter čelist Aleksander Kuzmanovski.

upan

Foto: Gregor Katič

Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje