Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.

NOVICE IN OBVESTILA

Župan sprejel veleposlanika in častnega konzula Republike Moldavije


Celje, 15. november 2018 – V Celju danes ob 25-letnici diplomatskih odnosov med Slovenijo in Moldavijo odpirajo Častni konzulat Republike Moldavije v Celju. Pred slovesnostjo v Muzeju novejše zgodovine Celje je veleposlanika Nj. Eksc. Olega Tuleao in častnega konzula Tomaža Erjavca sprejel župan Mestne občine Celje Bojan Šrot. 

Preberi več

V Celju se pripravljamo na praznični december

Celje, 15. november 2018 – Pred nami je praznični december, zato delavci Elektrosignala nad ulicami našega mesta že nameščajo božično-novoletno razsvetljavo. Prižgali jo bomo v soboto, 1. decembra, ob 17. uri na Glavnem trgu in z njo našemu mestu, ki ga zaznamuje čudovita arhitektura, vdahnili pridih čarobnosti. Letos smo že sedmič zapored k sodelovanju pri krasitvi povabili vse vrtce, osnovne in srednje šole. Otroci in mladi bodo izdelali lampijone in z njimi okrasili Savinjsko nabrežje. Kot vsako leto doslej bomo ulice v starem mestnem jedru okrasili tudi s smrekami, ki nam jih bodo podarili občani.

Preberi več

Mestna občina Celje bo občanom zagotovila brezplačno sol za posipanje javnih površin

Celje, 15. november 2018 - Zimska služba v Mestni občini Celje je v polni pripravljenosti. V sklopu gospodarske javne službe vzdrževanja kategoriziranih občinskih cest jo bo izvajalo javno podjetje Vodovod-kanalizacija, d. o. o, s pogodbenim podizvajalcem. Letošnja novost, ki bo zagotovo razveselila stanovalce blokov, je brezplačna sol za posipavanje javnih površin, na katerih se zimska služba ne izvaja oziroma je izvajanje velikokrat onemogočeno. Brezplačno sol bo zagotovila Mestna občina Celje. 

Preberi več

Tradicionalni slovenski zajtrk

Celje, 15. november 2018 – Že sedmo leto zapored tretji petek v novembru obeležujemo Dan slovenske hrane. Na ta dan poteka tudi Tradicionalni slovenski zajtrk, v katerem sodelujejo vsi vrtci in osnovne šole. Tako kot minula leta so se celjski vrtci in osnovne šole z veseljem pridružile projektu vseslovenskega zajtrka, ki bo potekal v petek, 16. novembra. Projekt ob podpori nekaterih ministrstev in številnih drugih partnerjev organizira Čebelarska zveza Slovenije.

Preberi več


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
fax:   03 42 65 682
e-pošta:   mestna.obcina.celje@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje