Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.

NOVICE IN OBVESTILA

Celje je obiskal veleposlanik Ruske federacije v Sloveniji


Celje, 24. januar 2020 – Celje je danes prvič obiskal veleposlanik Ruske federacije v Republiki Sloveniji Nj. Eks. Timur Ejvazov. Sprejel ga je župan Bojan Šrot, ki mu je  predstavil naše mesto in med drugim tudi uspešno sodelovanje z ruskim partnerskim mestom Ščjolkovo. Beseda je tekla tudi o možnostih za še tesnejše sodelovanje med obema prijateljskima narodoma na različnih področjih.

Preberi več

»Vzor tega, da znamo sprejemati drugačnost in da znamo biti tolerantni.«


Celje, 22. januar 2020 – Tradicionalni sprejem župana Mestne občine Celje Bojana Šrota za predstavnike verskih skupnosti v Celju je tudi letos minil v prijetnem in sproščenem vzdušju.

Preberi več

Tudi Mestna občina Celje vključena v projekt Omogočanje multimodalne mobilnosti oseb z različnimi oviranostmi

Celje, 22. januar 2020 – Mestna občina Celje je ena izmed 21 slovenskih občin, ki so se vključile v družbeno odgovoren in trajnostno naravnan projekt Omogočanje multimodalne mobilnosti oseb z različnimi oviranostmi. Gre za enega najpomembnejših vseslovenskih projektov, ki je namenjen vključevanju ranljivih skupin. Projekt izvaja Geodetski inštitut Slovenije, financira ga Ministrstvo za infrastrukturo, njegov glavni cilj pa je vpeljava standardiziranega sistema podatkov za omogočanje fizične in digitalne dostopnosti.

Preberi več

V sodelovanju z invalidi postopno odstranjujemo ovire


Celje, 17. januar 2020 – V Mestni občini Celje si že vrsto let prizadevamo, da bi ustvarili prijaznejše mesto za vse invalide. Lani smo na pobudo mestnega svetnika in člana CŽL Mateja Lednika ustanovili Svet za invalide, na pobudo Medobčinskega društva delovnih invalidov Celje pa se vključujemo v projekt Občina po meri invalidov. V tesnem sodelovanju z vsemi invalidskimi društvi lahko tudi na tem področju stopimo velik korak naprej, odpravimo diskriminacijo in invalidom omogočimo enakopravnejše vključevanje v delovno in družabno življenje.

Preberi več


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje