Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.

NOVICE IN OBVESTILA

V pripravi nov Lokalni program za mlade v MOC

Celje, 7. julij 2020 - Mladinski svet Celje (MSC), Celjski mladinski center in Mestna občina Celje na podlagi sprejetega Odloka o mladini v Mestni občini Celje, pripravljajo nov Lokalni program za mlade v Mestni občini Celje. Gre za dokument, ki bo vključeval pomembne ukrepe za mlade v starosti od 15 do 30 let na različnih področjih.

Preberi več

V Celju prvi kotiček za oddajo delujočih aparatov

Celje, 7. julij 2020 – V sklopu petletnega projekta Life Spodbujamo e-krožno pod sloganom #Še sem uporaben! je nosilka projekta, družba ZEOS, d.o.o. skupaj s projektnima partnerjema Zbornico komunalnih gospodarstev (sekcija Gospodarske zbornice Slovenije) in podjetjem TSD, d.o.o. ter lokalnim partnerjem Simbio, družba za ravnanje z odpadki d.o.o. javnosti predstavila pilotni kotiček za oddajo še delujočih aparatov. Postavljen je v Zbirnem centru Bukovžlak na RCERO Celje in je na voljo vsem, ki bi želeli oddati svoje še delujoče aparate v ponovno uporabo. S postavitvijo pilotnega kotička so organizatorji projekta pričeli svojo pot na področju krožne elektronike, h kateri pozivajo tudi evropski zakonski predpisi.

Preberi več

V Celju smo odprli prvi sistem vozlišča P+R 


Celje, 6. julij 2020 – Sistem vozlišča P+R (Park and Ride – Parkiraj in se pelji) na Ulici XIV. divizije v Celju, ki je v drugi polovici maja začel poskusno obratovati, je z današnjim dnem tudi uradno odprt. Prvi tovrstni sistem v Celju ponuja možnost cenovno ugodnega in udobnega parkiranja z neposrednim dostopom do javnega sistema izposoje koles KolesCE.

Preberi več

Otroci lahko poletne počitnice preživijo kreativno in v družbi Celjskega mladinskega centra

Celje, 3. julij 2020 - Kot vsako poletje v času počitnic Celjski mladinski center v sodelovanju z mestnimi četrtmi Hudinja, Dečkovo naselje in Nova vas, Slavko Šlander in letos prvič tudi z mestno četrtjo Celje Center, ter v sodelovanju z Mestno občino Celje, organizira brezplačne kreativne počitnice za otroke. Vse od 6. julija dalje bodo mladinski delavci in animatorji Celjskega mladinskega centra v prostorih mestnih četrti izvajali ustvarjalne in kreativne delavnice ter športne in družabne igre.

Preberi več


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje