Here is a great website where you can find free website templates or buy professional joomla templates online.

NOVICE IN OBVESTILA

Podžupanja Breda Arnšek podelila sejemska priznanja Mestne občine Celje 

Celje, 17. september 2021 - Mestna občina Celje je tudi na letošnjem 53. Mosu tradicionalno podelila sejemska priznanja za kakovost, tržno zanimivost in izvirnost izdelkov ter posebno priznanje za razstavljene izdelke tradicionalne slovenske obrti. Komisija za podelitev sejemskih priznanj Mestnega sveta Mestne občine Celje je letošnje prejemnike priznanj izbrala med 21 razstavljavci, ki so oddali prijavo. Prejemnika sejemskega priznanja MOC za kakovost, tržno zanimivost in izvirnost razstavljenih izdelkov sta podjetji MIK Celje in ECE, sejemsko priznanje za izdelek tradicionalne slovenske domače obrti pa je pripadlo podjetju Wood Story iz Ljubljane. Predstavnikom nagrajenih podjetij je včeraj popoldan v hali L Celjskega sejma priznanja podelila podžupanja Mestne občine Celje Breda Arnšek, v družbi Mirana Gracerja, predsednika komisije mestnega sveta za sejemska priznanja.

Preberi več

Gradbena dela na Stritarjevi, Šercerjevi in Škvarčevi ulici

Celje, 17. september 2012 – Mestna občina Celje bo skupaj javnim podjetjem Vodovod – kanalizacija, d. o. o., obnovila dotrajano cestišče in komunalne vode na Stritarjevi ulici in sicer na odseku od Kersnikove do Gregorčičeve ulice. 

Preberi več

PARKirni dan v Celju privabil vse generacije

Celje, 16. september – Mestna občina Celje je skupaj z Zavodom Vozim za letošnji Evropski teden mobilnosti pripravila bogat program aktivnosti za vse generacije. Danes smo na delu zaprte Prešernove ulice organizirali prvega od dveh načrtovanih PARKirnih dnevov, ki je privabil vse generacije. Bilo je poučno in zabavno. 

Preberi več

Mestna občina Celje prejela priznanje za 20-letno sodelovanje v Evropskem tednu mobilnosti 

Celje, 16. september - Ponosni smo, ker je Mestna občina Celje ena od sedmih slovenskih občin, ki je letos prejela priznanje za 20-letno sodelovanje v Evropskem tednu mobilnosti. Priznanje, ki ga je danes v Ljubljani prevzela podžupanja Breda Arnšek, potrjuje naše dosedanje delo in nas zavezuje, da bomo tudi v prihodnje na različne načine spodbujali trajnostno mobilnost.  

Preberi več


Mestna občina Celje
Trg celjskih knezov 9
3000 Celje
10x10
telefon: 03 42 65 700
10x10
e-pošta:   mestna.obcina@celje.si
splet:   moc.celje.si
Uradne ure v mestni upravi
Mestne občine Celje
ponedeljek:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 15.00
sreda:
od 8.00 do 11.00 in od 12.00 do 16.30
petek:
od 8.00 do 12.30

Iskanje

© 2012 Mestna občina Celje